Saltar a continguts

AGRUPAMENT ESCOLTA "BELLA IESSO"

Navegació

Menú principal

Notícies

28/03/2011
ELS ESCOLTES I LA NATURA
Imatge de complement Ampliar imatge

El passat dissabte l’agrupament a la tarda va anar a plantar 4 arbres al final de la rambla dels segadors en uns terrenys de l’Ajuntament de Guissona.

Fa uns dies que els col•legis de Guissona van anar a plantar arbres a la fonteta, aquesta idea ens va agradar molt i vam pensar que també ho podríem fer nosaltres. Així doncs, l’equip de caps es va posar en contacte amb la regidora de Medi Ambient (Rosa Mas) qui ho va acceptar sense cap problema ja que era una novetat pel poble i per l’Agrupament.
Tal com s’ha esmentat anteriorment vam plantar 4 arbres (Hacer monspessulamum) dels quals en van plantar 1 els llops i daines, 1 els ràngers i noies guies, 1 els pares i mares i 1 els caps.
Va ser una experiència molt bona i a tots els assistents ens va agradar.
Vam estar acompanyats per la brigada municipal i regidora de cultura (Ester Roca) (en representació de l’Ajuntament, ja que la regidora de medi ambient no va poder assistir disculpant-se dies abans)
Vam estar parlant amb la regidora de cultura i li vam comentar que ens agradaria que aquell tros de parcel•la es digués el “racó dels escoltes” ja que per a nosaltres ja forma part de la vida del CAU. (Són els nostres arbres! Els de l’agrupament!)
Esperem que el proper any la regidoria de medi ambient pensi amb nosaltres per a poder plantar més arbres.
Al finalitzar la plantada, l’agrupament va oferir coca i xocolata per a tots els assistents.

-Equip de caps-

Ajuntament de Guissona
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Guissona