Saltar a continguts

AGRUPAMENT ESCOLTA "BELLA IESSO"

Navegació

Menú principal

Notícies

08/01/2011
Cavalcada de Reis 2011
Imatge de complement Ampliar imatge

Un any més, Ses Majestats els Reis d’Orient van visitar la nostra població ben carregats de regals per a deixar-ne un bon grapat tant als més petits com als més grans.

Enguany van arribar en autocar i van baixar a la plaça de la Plana, on els vilatans els esperaven amb il•lusió. La cavalcada va començar després que l’alcalde els fes entrega de la clau de la vila. Els Reis i els patges van realitzar un tram del recorregut en unes carrosses ben guarnides i el trajecte pel casc antic el van fer a peu. Amb rebombori i un pèl de desorganització es va fer possible que els infants poguessin gaudir d’un contacte més directe amb ells, fet que diferencia la cavalcada de Guissona de les de poblacions més grans.
Tot i el petit caos que es va crear degut a la gentada i l’estretor dels carrers, Ses Majestats van poder arribar a l’Església per a adorar el Nen. Els més menuts n’esperaven, amb impaciència, la sortida per així arribar a l’Ajuntament, escoltar els discursos i finalment fer-se fotografies amb ells.

Durant la cavalcada els patges van intentar repartir els pocs caramels i carbó disponibles per a l’ocasió, però som conscients que pels nens/es no van ser suficients.

Des de l’AEiG Bella Iesso donem les gràcies als 1, 2, 3 kuà per fer una cavalcada més dinàmica, a l’Ajuntament per la seva col•laboració, i a tothom que ha fet possible que per als més petits fos una nit màgica.